Hyresrätter.com

Hitta hyresrätter.

Hyresrätt i Hofors

54 m2 lägenhet i Hofors att hyra

Hofors - 2rok - 12mån - 6.900kr/mån

Praktiskt belägen tvåa på första våningen med balkong i öst som bjuder in till en morgonkaffe i solen. Lägenhetens planlösning välkomnar med hall som ger gott om plats för avhängning vid hatthylla likväl som klädkammaren intill. Sovrum och vardagsrum har härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl, frys, spis och ugn. Badrum med dusch, toalett, badrumskommod samt modern Svedbergs badrumsspegel med ledbelysning. Värme, VA, kabel-tv och bredband ingår i hyran

Bostadsrätten är belägen ett stenkast från både centrum, skola och tillgången till naturen. I centrum finner du allt inom detaljhandel så som matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, frisörer, restauranger och caféer med mera. Bra bussförbindelser finns strax utanför huset likväl som anslutning till E16 för pendling.
På promenads avstånd ligger friluftsområde med skidspår och vandringsleder. En simhall samt sporthall med många aktiviteter ligger också i närheten. Det tar bara 10 minuter att promenera till Hofors centrum där det finns det mesta en stad kan erbjuda. 5 minuter med bil och ni kan njuta av badstränder vid Edskens badplats som ligger vid Edskens camping. Man kan njuta av natur och sommaraktiviteter vid den vackra sjön. En kort bilresa till och man kommer till Dalarnas län med sina underbara landskap och kulturliv med de gamla traditionerna.